Over ons passie voor oldtimers

 

Een jong en enthousiast team met een zwak voor klassieke auto's. Al jarenlang hebben wij de kennis en ervaring voor onderhoud en verkoop van prachtige oldtimers. Klassiek Aktief is in 2017 ontstaan als onderdeel van de Auto Aktief Groep en sinds maart 2022 een zelfstandige onderneming. Vertrouwen en eerlijk zaken doen staan bij ons centraal, het liefst in een persoonlijke en gemoedelijke sfeer.

 

Uiterste zorg voor uw klassieker

 

Wij willen door persoonlijk contact klantvertrouwen opbouwen. Wij zijn servicegericht en werken met passie en zorg aan uw oldtimer. Onze missie is dat onze klanten ons daarom waarderen.

 

Ons doel is dat onze klanten met een goed gevoel de zorg voor hun oldtimer aan ons overlaten.


Kom gerust eens aan en geniet van ons mooie aanbod oldtimers. En natuurlijk van onze heerlijke koffie!

Consignatie verkoop in opdracht

 

Wilt u uw oldtimer of klassieke auto verkopen? En zelf geen zin in het hele verkooptraject met bezichtigingen, proefritten en dergelijke? Klassiek Aktief pakt dit met plezier voor u op en zorgt voor een vakkundige verkoop van uw oldtimer. Ontzorgen op basis van vertrouwen, dat is wat we graag doen. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

 

Meer informatie over uw oldtimer verkopen

Onze fotolocatie: Huize Scherpenzeel

 

Wellicht vraagt u zich af waar wij onze mooie klassiekers fotograferen. Dit doen we bij het statige 16e-eeuwse kasteel, gelegen in een schitterend park met verschillende vijvers en eeuwenoude loofbomen. Deze prachtige locatie is ook geschikt voor bijeenkomsten, bruiloften of andere gelegenheden.

 

Klik hier voor meer informatie over Huize Scherpenzeel

Lees hier ons laatste blog:

Klassiek Aktief en AVG

 

Wij hechten veel waarde aan bescherming van persoonsgegevens en hebben daarvoor een helder privacybeleid. In ons privacybeleid willen we op transparante wijze informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. We houden ons in alle gevallen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Klik hier voor ons privacybeleid