Zeg je Klassiek Aktief, dan zeg je Alex. Én klasse.

Voor de verkoop van uw oldtimer zoekt u een betrouwbare partij. In de wereld van klassieke auto’s draait dat om twee dingen: kennis van zaken, én passie. Bij Klassiek Aktief vindt u beide.

 

Klassiek Aktief is in 2017 ontstaan als onderdeel van Auto Aktief Groep en is sinds maart 2022 een zelfstandige onderneming onder Alex de Bruin. Zijn passie voor oldtimers vormt de kern van Klassiek Aktief. Want een klassieke auto is niet alleen kostbaar, maar ook een emotioneel bezit. Waar een exclusief merk samenkomt met persoonlijke herinneringen. Uw oldtimer verkoopt u niet zomaar, dit wilt u met een goed gevoel afgehandeld hebben. Wij nemen het gehele traject voor u graag uit handen.

Voor de verkoop van uw oldtimer moet deze natuurlijk eerst in uitmuntende staat zijn. Wij zorgen voor een deskundige restauratie en waar nodig reparaties en vervanging van onderdelen. Daar komt vakkennis bij kijken die u niet bij de gemiddelde garage vindt.

 

Wanneer uw oldtimer weer in topconditie is, zorgen wij voor professionele fotografie op onze locatie in Scherpenzeel. Na de taxatie en correcte prijsindicatie is uw oldtimer klaar voor de verkoop. Daarvoor benutten wij ons netwerk binnen en buiten Nederland. Alles zodat u met een goed gevoel uw oldtimer verkoopt, voor de juiste prijs en aan de juiste nieuwe eigenaar. Want dat is wat u en uw klassieke auto verdienen.

Bezoek onze showroom

T. 033 - 3030734
E. info@klassiekaktief.nl

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel

 

Openingstijden. Bezoek op afspraak.

Maandag t/m vrijdag
9.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur

Zaterdag
9.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur

 

plan een showroombezoek

Fotografie


Wellicht vraagt u zich af waar wij onze mooie klassiekers fotograferen. Dit doen we bij het statige 16e-eeuwse Huize Scherpenzeel, gelegen in een schitterend park met verschillende vijvers en eeuwenoude loofbomen. Zo bent u verzekerd van zeer professionele fotografie die de consignatie van uw oldtimer ter goede komt. Deze prachtige locatie is ook geschikt voor bijeenkomsten, bruiloften of andere gelegenheden.

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!