MG B 1.8 Roadster

Merk
MG
Model
B 1.8 Roadster Cabriolet
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
42.143km
Cilinderinhoud
1.798 CC
Bouwjaar
1973
Prijs
€ 19.850

Interesse?

neem contact op

Het is een van de meest populaire en betaalbare klassieke roadsters, deze stijlvolle MGB. Deze auto is niet alleen heerlijk en makkelijk om mee te rijden, maar ook bijzonder aantrekkelijk om te zien. Dat geldt helemaal voor deze rode MGB met stijlvolle spaakvelgen. Oorspronkelijk is deze in 1973 geproduceerde MG geleverd in de Verenigde Staten en in de jaren 90 in Nederland gekomen. De auto is vervolgens volledig gerestaureerd (diverse facturen aanwezig) en overgespoten in deze prachtige rode kleur. Lees meer..

Deel deze klassieker
Het is een van de meest populaire en betaalbare klassieke roadsters, deze stijlvolle MGB. Deze auto is niet alleen heerlijk en makkelijk om mee te rijden, maar ook bijzonder aantrekkelijk om te zien. Dat geldt helemaal voor deze rode MGB met stijlvolle spaakvelgen. Oorspronkelijk is deze in 1973 geproduceerde MG geleverd in de Verenigde Staten en in de jaren 90 in Nederland gekomen. De auto is vervolgens volledig gerestaureerd (diverse facturen aanwezig) en overgespoten in deze prachtige rode kleur.

Deze MGB is in al die jaren met zeer veel liefde en zorg onderhouden. Dat is niet alleen zichtbaar in de diverse onderhoudsfacturen, maar ook goed te zien aan de auto zelf. De auto is nog steeds in uitzonderlijk goede conditie. De carrosserie is nog in bijzonder mooie staat, de rode kleur heeft een schitterende diepe glans. Ook de diverse chroom- en sierdelen zijn nog in hele goede (bijna perfecte) staat. De mooie stijlvolle spaakvelgen maken het geheel extra compleet. De cabrioletkap is ook nog in prima staat.

Het interieur is ook nog in bijzonder goede conditie. De stoelen zitten bijzonder comfortabel en de bekleding is nog in prima staat. Het dashboard is ook nog in prima staat en alle instrumenten werken naar behoren. De diverse chroom en sierdelen zijn in bijzonder goede conditie. Het originele stuurwiel ligt stevig in de hand alles voelt solide aan.

Een blik onder de motorkap laat voldoende zien. Een zeer keurig verzorgde motorruimte waar duidelijk zichtbaar is dat de auto met zeer veel zorg is onderhouden. In de onderhoudsfacturen is duidelijk te zien dat het onderhoud zorgvuldig is uitgevoerd. Er is ook een extra oliekoeler geïnstalleerd voor een extra bedrijfszekerheid. De auto schakelt en rijdt heerlijk en soepel. De remmen voelen degelijk en stevig aan. De MGB staat niet voor niets bekend om een makkelijk en toegankelijke klassieke roadster. Dus voor degene die een betaalbare en stijlvolle klassieke auto zoekt, heeft nu de juiste auto gevonden!

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl. Voor bezichtiging verzoeken wij u vriendelijk eerst een afspraak te maken.


It is one of the most popular and affordable classic roadsters, this stylish MGB. This car is not only wonderful and easy to drive, but also very attractive to look at. That especially applies to this red MGB with stylish spoke rims. This MG, produced in 1973, was originally delivered in the United States and came to the Netherlands in the 1990s. The car was then completely restored (various invoices available) and repainted in this beautiful red color.

This MGB has been maintained with a lot of love and care over all these years. This is not only visible in the various maintenance invoices, but also clearly visible on the car itself. The car is still in exceptionally good condition. The bodywork is still in exceptionally beautiful condition, the red color has a beautiful deep shine. The various chrome and trim parts are also still in very good (almost perfect) condition. The beautiful stylish spoke rims make it extra complete. The convertible top is also still in excellent condition.

The interior is also still in exceptionally good condition. The seats are very comfortable and the upholstery is still in excellent condition. The dashboard is also in excellent condition and all instruments work properly. The various chrome and trim parts are in particularly good condition. The original steering wheel fits firmly in the hand, everything feels solid.

A look under the hood shows enough. A very neatly maintained engine compartment where it is clearly visible that the car has been maintained with great care. The maintenance invoices clearly show that the maintenance has been carried out carefully. An additional oil cooler has also been installed for additional operational reliability. The car shifts and drives wonderfully and smoothly. The brakes feel solid and sturdy. It is not without reason that the MGB is known for being an easy and accessible classic roadster. So for those who are looking for an affordable and stylish classic car, they have now found the right car!

See our website https://www.klassiekaktief.nl. We kindly request that you first make an appointment before viewing.

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!