BMW 2002 Automatic

sold to Ireland ie
Merk
BMW
Model
2002 Automatic Sedan
Transmissie
Automaat
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
52.107km
Cilinderinhoud
1.990 CC
Bouwjaar
1972

Deze BMW 2002 is niet alleen bijzonder populair om het schitterende uiterlijk, maar ook om de heerlijke rij-eigenschappen. Oorspronkelijk is deze BMW 2002 Automaat in 1972 geproduceerd en geleverd in Zwitserland en in 2001 in Nederland gekomen. De laatste eigenaar heeft de auto ongeveer 25 jaar in bezit gehad en met veel zorg en liefde onderhouden. Lees meer..

Deel deze klassieker
Deze BMW 2002 is niet alleen bijzonder populair om het schitterende uiterlijk, maar ook om de heerlijke rij-eigenschappen. Oorspronkelijk is deze BMW 2002 Automaat in 1972 geproduceerd en geleverd in Zwitserland en in 2001 in Nederland gekomen. De laatste eigenaar heeft de auto ongeveer 25 jaar in bezit gehad en met veel zorg en liefde onderhouden.

De auto is nog in zeer goede en bijzonder nette conditie. Het lakwerk is nog bijzonder mooi te noemen en ook de diverse chroom- en sierdelen zijn nog in prima staat. Het is de populaire uitvoering met de ronde achterlichten. De carrosseriedelen sluiten heel goed op elkaar aan en de portieren sluiten degelijk en solide. De cremekleurige carrosseriekleur staat bijzonder mooi op deze duitse klassieke auto.

Het interieur is nog in zeer goede staat. De voorstoelen en achterbank zijn van nieuwe stoffen bekleding voorzien en ze zitten voortreffelijk. Het dashboard is ook nog in goede conditie en alle instrumenten werken naar behoren. De auto is van binnen en van buiten bijzonder netjes en verzorgd. Het is duidelijk te zien dat er met veel liefde is gereden in deze heerlijk rijdende BMW 2002 Automaat.

De historie is voor een deel aanwezig. Als we de motorkap open doen zien we een nette en goed onderhouden motor. De auto rijdt en stuurt bijzonder goed en soepel. De automatische transmissie schakelt bijzonder soepel. Ook de remmen voelen bijzonder goed aan. Het is eigenlijk eenvoudig en gebruiksvriendelijk rijden in deze prachtige BMW 2002. Een zeer bekende en iconische klassieke auto, die wacht op de volgende eigenaar.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl. Voor bezichtiging verzoeken wij u vriendelijk eerst een afspraak te maken.


This BMW 2002 is not only very popular for its beautiful appearance, but also for its wonderful driving characteristics. This BMW 2002 Automatic was originally produced and delivered in Switzerland in 1972 and came to the Netherlands in 2001. The last owner owned the car for approximately 25 years and maintained it with great care and love.

The car is still in very good and exceptionally neat condition. The paintwork is still very beautiful and the various chrome and trim parts are still in excellent condition. It is the popular version with the round taillights. The body parts fit together very well and the doors close properly and solidly. The cream body color looks particularly nice on this German classic car.

The interior is still in very good condition. The front seats and rear seats have new fabric upholstery and they are excellent. The dashboard is also in good condition and all instruments work properly. The car is very neat and tidy inside and out. It is clear to see that this wonderfully driving BMW 2002 Automatic has been driven with a lot of love.

The history is partly present. When we open the hood we see a neat and well-maintained engine. The car drives and steers exceptionally well and smoothly. The automatic transmission shifts very smoothly. The brakes also feel exceptionally good. It is actually simple and user-friendly to drive in this beautiful BMW 2002. A very well-known and iconic classic car, waiting for the next owner.

See our website https://www.klassiekaktief.nl. We kindly request that you make an appointment first before viewing.

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!