Chevrolet 3100 Pick Up

sold to the Netherlands nl
Merk
Chevrolet
Model
3100 Pick Up Open laadbak
Transmissie
Automaat
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
57.092km
Cilinderinhoud
5.657 CC
Bouwjaar
1957

Eigenlijk presenteren we deze icoon met best wel een gepaste trots. Deze schitterende Chevrolet 3100 Pick Up is in een uitzonderlijk mooie conditie. En wat ook leuk is, het is een origineel af fabriek pick up met V8 motor. Deze Chevrolet Task Force series is geproduceerd in 1957 in Los Angeles en in 2016 in Nederland geregistreerd. De auto is zowel van binnen als van buiten in extreem goede staat. Het interieur is bijna nieuw en ook de buitenkant (carrosserie en chroomwerk) zit daar niet ver vanaf. De motor (een originele, heerlijk klinkende V8) loopt mooi regelmatig en ook het schakelen gaat erg soepel De pick up heeft in de afgelopen jaren wat persoonlijke modificaties ondergaan, maar wel met zoveel mogelijk behoud van originaliteit. Op een aantal punten is er een persoonlijke keuze gemaakt. Maar eerlijk gezegd, alles is met goede smaak uitgevoerd. De auto heeft ook nog steeds de echte kenmerken van een 1957 pick up truck, zoals onder andere de vinnen op de motorkap, de open grille en de chromen zij emblemen. Het open pick up laadruimte is voorzien van nieuw hout. Ook de onderzijde is in zeer goede staat. Lees meer..

Deel deze klassieker
Eigenlijk presenteren we deze icoon met best wel een gepaste trots. Deze schitterende Chevrolet 3100 Pick Up is in een uitzonderlijk mooie conditie. En wat ook leuk is, het is een origineel af fabriek pick up met V8 motor. Deze Chevrolet Task Force series is geproduceerd in 1957 in Los Angeles en in 2016 in Nederland geregistreerd. De auto is zowel van binnen als van buiten in extreem goede staat. Het interieur is bijna nieuw en ook de buitenkant (carrosserie en chroomwerk) zit daar niet ver vanaf. De motor (een originele, heerlijk klinkende V8) loopt mooi regelmatig en ook het schakelen gaat erg soepel De pick up heeft in de afgelopen jaren wat persoonlijke modificaties ondergaan, maar wel met zoveel mogelijk behoud van originaliteit. Op een aantal punten is er een persoonlijke keuze gemaakt. Maar eerlijk gezegd, alles is met goede smaak uitgevoerd. De auto heeft ook nog steeds de echte kenmerken van een 1957 pick up truck, zoals onder andere de vinnen op de motorkap, de open grille en de chromen zij emblemen. Het open pick up laadruimte is voorzien van nieuw hout. Ook de onderzijde is in zeer goede staat.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl. Voor bezichtiging verzoeken wij u vriendelijk eerst een afspraak te maken.

In fact, we present this icon with quite a bit of pride. This beautiful Chevrolet 3100 Pick Up is in an exceptionally beautiful condition. And what is also nice, it is an original factory pick up with V8 engine. This Chevrolet Task Force series was produced in 1957 in Los Angeles and registered in the Netherlands in 2016. The car is in extremely good condition both inside and out. The interior is almost new and the exterior (bodywork and chrome) is not far from it either. The engine (an original, wonderful-sounding V8) runs nicely regularly and the shifting is also very smooth. The pick-up has undergone some personal modifications in recent years, while retaining as much originality as possible. A personal choice has been made on a number of points. But honestly, everything is done with good taste. The car also still has the real features of a 1957 pickup truck, such as the fins on the hood, the open grille and the chrome side decals. The open pick up cargo area is equipped with new wood. The underside is also in very good condition.

See our website https://www.klassiekaktief.nl. Before viewing, we kindly ask you to make an appointment first.

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!