Porsche 944 2.5 Turbo

sold to the Netherlands nl
Merk
Porsche
Model
944 2.5 Turbo Coupé
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
297.933km
Cilinderinhoud
2.479 CC
Bouwjaar
1987

Bijzonder mooi exemplaar, deze Porsche 944 Turbo. Oorspronkelijk is deze auto geleverd in Duitsland en in 1996 in Nederland gekomen. De auto is van binnen en van buiten in hele nette en goede staat. Nadat de auto een korte periode in België heeft gereden, hebben wij deze sportauto weer in Nederland ingevoerd en heeft de auto zijn oorspronkelijk Nederlandse kenteken weer gekregen. Het interieur is nog origineel en in zeer goede staat. De originele Nautic Blauw metallic lak is ook in goede en roestvrije staat. De auto is goed onderhouden (diverse onderhoudsfacturen aanwezig). Lees meer..

Deel deze klassieker
Bijzonder mooi exemplaar, deze Porsche 944 Turbo. Oorspronkelijk is deze auto geleverd in Duitsland en in 1996 in Nederland gekomen. De auto is van binnen en van buiten in hele nette en goede staat. Nadat de auto een korte periode in België heeft gereden, hebben wij deze sportauto weer in Nederland ingevoerd en heeft de auto zijn oorspronkelijk Nederlandse kenteken weer gekregen. Het interieur is nog origineel en in zeer goede staat. De originele Nautic Blauw metallic lak is ook in goede en roestvrije staat. De auto is goed onderhouden (diverse onderhoudsfacturen aanwezig).

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl

Particularly beautiful copy, this Porsche 944 Turbo. Originally this car was delivered in Germany and arrived in the Netherlands in 1996. The car is in very neat and good condition inside and out. After the car has been driven in Belgium for a short period, we have reintroduced this sports car to the Netherlands and the car has regained its original Dutch registration. The interior is still original and in very good condition. The original Nautic Blue metallic paint is also in good and rust-free condition. The car is well maintained (various maintenance invoices available).

See our website https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!