Ford Capri 2.3 Ghia Automatic

sold to the Netherlands nl
Merk
Ford
Model
Capri 2.3 Ghia Automatic Hatchback
Transmissie
Automaat
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
78.615km
Cilinderinhoud
2.294 CC
Bouwjaar
1979

Prachtige Capri in unieke uitvoering! Deze Ford Capri is voorzien van de sterke en zeldzamere 2.3 motor, gekoppeld aan een comfortabele automaat. De luxere Ghia uitvoering maakt de auto extra uniek. De stoere en sportieve uitstraling maakt deze auto tot een geliefde klassieker. De prachtige Oyster Gold metallic kleur geeft de auto een wat stijlvollere uitstraling. Zeker het mooie beige interieur maakt het plaatje helemaal compleet. De auto is in zeer goede conditie. Het lakwerk is bijzonder mooi en ook op het interieur valt eigenlijk niets aan te merken. De auto is in het verleden gerestaureerd en de foto's zijn aanwezig. Deze origineel Nederlandse Ford Capri rijdt bijzonder soepel en ook de automatische transmissie schakelt bijzonder soepel. Het dak is overtrokken met zwart vinyl en dit geeft de auto een sportieve roadster uitstraling. Deze bijzonder mooie Capri Ghia is overigens ook voorzien van een origineel schuifdak. Voor degene die een mooie Capri met 2.3 zescilinder motor zoekt, is dit een absolute aanrader! Lees meer..

Deel deze klassieker
Prachtige Capri in unieke uitvoering! Deze Ford Capri is voorzien van de sterke en zeldzamere 2.3 motor, gekoppeld aan een comfortabele automaat. De luxere Ghia uitvoering maakt de auto extra uniek. De stoere en sportieve uitstraling maakt deze auto tot een geliefde klassieker. De prachtige Oyster Gold metallic kleur geeft de auto een wat stijlvollere uitstraling. Zeker het mooie beige interieur maakt het plaatje helemaal compleet. De auto is in zeer goede conditie. Het lakwerk is bijzonder mooi en ook op het interieur valt eigenlijk niets aan te merken. De auto is in het verleden gerestaureerd en de foto's zijn aanwezig. Deze origineel Nederlandse Ford Capri rijdt bijzonder soepel en ook de automatische transmissie schakelt bijzonder soepel. Het dak is overtrokken met zwart vinyl en dit geeft de auto een sportieve roadster uitstraling. Deze bijzonder mooie Capri Ghia is overigens ook voorzien van een origineel schuifdak. Voor degene die een mooie Capri met 2.3 zescilinder motor zoekt, is dit een absolute aanrader!

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl


Beautiful Capri in unique version! This Ford Capri is equipped with the strong and rarer 2.3 engine, coupled with a comfortable automatic transmission. The more luxurious Ghia version makes the car extra unique. The sturdy and sporty appearance makes this car a much-loved classic. The beautiful Oyster Gold metallic color gives the car a more stylish look. The beautiful beige interior certainly completes the picture. The car is in very good condition. The paintwork is very beautiful and there is nothing to criticize about the interior either. The car has been restored in the past and the photos are present. This original Dutch Ford Capri drives very smoothly and the automatic transmission shifts very smoothly. The roof is covered with black vinyl and this gives the car a sporty roadster look. This very beautiful Capri Ghia is also equipped with an original sliding roof. For those who are looking for a beautiful Capri with a 2.3 six-cylinder engine, this is an absolute must!

See our website https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!