Land Rover 88" Series IIa

sold to France fr
Merk
Land Rover
Model
88" Series IIa Terreinwagen
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
2.305km
Cilinderinhoud
0 CC
Bouwjaar
1969

Historische icoon op wielen, deze bijzonder mooie Land Rover Series IIa! We zijn er best trots op dat we deze oer-Land Rover in onze collectie hebben. Deze klassieke terreinwagen is in optisch in goede conditie en technisch perfect onderhouden. De afgelopen jaren is er uitgebreid onderhoud uitgevoerd (diverse rekeningen aanwezig). De auto is technisch helemaal in orde en rijdt, schakelt en stuurt bijzonder goed. Deze Land Rover is nog helemaal compleet, met hardtop, softtop, imperiaal met ladder. Ook de achterdeur voor de hardtop en de klep voor softop zijn aanwezig. De auto is voorzien van 2 bankjes in de achterruimte. Lees meer..

Deel deze klassieker
Historische icoon op wielen, deze bijzonder mooie Land Rover Series IIa! We zijn er best trots op dat we deze oer-Land Rover in onze collectie hebben. Deze klassieke terreinwagen is in optisch in goede conditie en technisch perfect onderhouden. De afgelopen jaren is er uitgebreid onderhoud uitgevoerd (diverse rekeningen aanwezig). De auto is technisch helemaal in orde en rijdt, schakelt en stuurt bijzonder goed. Deze Land Rover is nog helemaal compleet, met hardtop, softtop, imperiaal met ladder. Ook de achterdeur voor de hardtop en de klep voor softop zijn aanwezig. De auto is voorzien van 2 bankjes in de achterruimte.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl


Historic icon on wheels, this very beautiful Land Rover Series IIa! We are quite proud to have this original Land Rover in our collection. This classic off-road vehicle is optically in good condition and technically perfectly maintained. Extensive maintenance has been carried out in recent years (several invoices present). The car is technically completely in order and drives, shifts and steers very well. This Land Rover is still completely complete, with hardtop, softtop, roof rack with ladder. The rear door for the hardtop and the flap for the softtop are also present. The car is equipped with 2 benches in the rear area.

See our website https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!