MG A 1500 Roadster MK1

sold to Belgium be
Merk
MG
Model
A 1500 Roadster MK1 Cabriolet
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
20.648km
Cilinderinhoud
1.489 CC
Bouwjaar
1958

Deze schitterende MGA Roadster is werkelijk uniek in meerdere opzichten. De auto is nog helemaal in zijn originele (en zeldzame) fabriekskleur Tyrolite Green met een stijlvol en bijpassend lichtgrijs lederen interieur. De auto is uiteraard in het verleden gerestaureerd maar zoveel mogelijk in originele staat gehouden. Het origineel verstelbare stuur en de verchroomde spaakvelgen waren af fabriek opties. Verder is de auto ook uniek doordat het een 'matching-number' auto betreft. Deze stijlvolle britse klassieker rijdt en schakelt bijzonder goed en is in werkelijk bijzonder goede staat. Het chroomwerk is bijna nieuw te noemen en ook de lak is in zeer goede staat. Lees meer..

Deel deze klassieker
Deze schitterende MGA Roadster is werkelijk uniek in meerdere opzichten. De auto is nog helemaal in zijn originele (en zeldzame) fabriekskleur Tyrolite Green met een stijlvol en bijpassend lichtgrijs lederen interieur. De auto is uiteraard in het verleden gerestaureerd maar zoveel mogelijk in originele staat gehouden. Het origineel verstelbare stuur en de verchroomde spaakvelgen waren af fabriek opties. Verder is de auto ook uniek doordat het een 'matching-number' auto betreft. Deze stijlvolle britse klassieker rijdt en schakelt bijzonder goed en is in werkelijk bijzonder goede staat. Het chroomwerk is bijna nieuw te noemen en ook de lak is in zeer goede staat.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl


This beautiful MGA Roadster is truly unique in several respects. The car is still in its original (and rare) factory color Tyrolite Green with a stylish and matching light gray leather interior. The car has of course been restored in the past but kept as much as possible in its original condition. The original adjustable steering wheel and chrome wire wheels were factory options. Furthermore, the car is also unique because it is a 'matching number' car. This stylish British classic drives and shifts very well and is in really very good condition. The chrome is almost new and the paint is also in very good condition.

See our website https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!