BMW 1602 S

sold to the Netherlands nl
Merk
BMW
Model
1602 S Sedan
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
24.777km
Cilinderinhoud
1.573 CC
Bouwjaar
1972

Erg mooi is deze bijzonder leuke en bekende BMW 1602! Het is precies de goede uitvoering met de ronde achterlichten. De auto is in zeer goede en originele staat en zichtbaar goed onderhouden. Het chroomwerk en de conditie van de lak is heel goed. Ook het interieur is nog bijzonder mooi (bijna nieuw). De auto schakelt en rijdt zeer fijn. Zowel comfortabel als sportief rijden is mogelijk met deze stijlvolle duitse klassieker. Ook de motor loopt rustig en soepel en het rijden geeft veel plezier. Kofferbak en motorruimte zijn ook als nieuw en de auto is technisch hard en goed. Kortom, voor degene die een eerlijke en bijzonder nette BMW 1602 zoekt, is dit zeker een aanrader. Lees meer..

Deel deze klassieker
Erg mooi is deze bijzonder leuke en bekende BMW 1602! Het is precies de goede uitvoering met de ronde achterlichten. De auto is in zeer goede en originele staat en zichtbaar goed onderhouden. Het chroomwerk en de conditie van de lak is heel goed. Ook het interieur is nog bijzonder mooi (bijna nieuw). De auto schakelt en rijdt zeer fijn. Zowel comfortabel als sportief rijden is mogelijk met deze stijlvolle duitse klassieker. Ook de motor loopt rustig en soepel en het rijden geeft veel plezier. Kofferbak en motorruimte zijn ook als nieuw en de auto is technisch hard en goed. Kortom, voor degene die een eerlijke en bijzonder nette BMW 1602 zoekt, is dit zeker een aanrader.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl

This very nice and well-known BMW 1602 is very beautiful! It is exactly the right version with the round rear lights. The car is in very good and original condition and visibly well maintained. The chrome work and the condition of the paint are very good. The interior is also very beautiful (almost new). The car shifts and drives very well. Both comfortable and sporty driving is possible with this stylish German classic. The engine also runs quietly and smoothly and driving is a lot of fun. Trunk and engine compartment are also as new and the car is technically hard and good. In short, for those who are looking for an honest and particularly neat BMW 1602, this is definitely recommended.

See our website https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!