MG B 1.8 Roadster

sold to Belgium be
Merk
MG
Model
B 1.8 Roadster
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
75.401km
Cilinderinhoud
1.798 CC
Bouwjaar
1969

Een hele mooie MGB in een schitterende kleur Primrose Yellow. Deze matching-number MG B Roadster is afkomstig uit de Verenigde staten en is door Klassiek Aktief naar Nederland gehaald. De auto is in werkelijk keurige staat en de mooie verchroomde spaakwielen met vleugelmoeren maken het geheel helemaal af. Ook het zwart lederen interieur is zeer netjes. De auto is ook voorzien van het zogenoemde banjo-stuur, wat het interieur net even meer uitstraling geeft. De cabrioletkap verkeert in goede staat en bevindt zich onder een mooie afdekhoes. De auto is voorzien van Nederlands kenteken en het Certificate Heritage of Trust is ook aanwezig. Als u een mooie, eerlijke en betrouwbare MGB zoekt, dan is deze Engelse roadster er zeker een! Lees meer..

Deel deze klassieker
Een hele mooie MGB in een schitterende kleur Primrose Yellow. Deze matching-number MG B Roadster is afkomstig uit de Verenigde staten en is door Klassiek Aktief naar Nederland gehaald. De auto is in werkelijk keurige staat en de mooie verchroomde spaakwielen met vleugelmoeren maken het geheel helemaal af. Ook het zwart lederen interieur is zeer netjes. De auto is ook voorzien van het zogenoemde banjo-stuur, wat het interieur net even meer uitstraling geeft. De cabrioletkap verkeert in goede staat en bevindt zich onder een mooie afdekhoes. De auto is voorzien van Nederlands kenteken en het Certificate Heritage of Trust is ook aanwezig. Als u een mooie, eerlijke en betrouwbare MGB zoekt, dan is deze Engelse roadster er zeker een!

Zie onze website: http://www.klassiekaktief.nl

A very nice MGB in a beautiful color Primrose Yellow. This matching-number MG B Roadster comes from the United States and was brought to the Netherlands by Klassiek Aktief. The car is in really good condition and the beautiful chromed wire wheels with wing nuts finish it off completely. The black leather interior is also in very good condition The car is also equipped with the so-called banjo steering wheel, which gives the interior a slightly more look. The convertible hood is in good condition and is located under a decent cover. The car is provided with Dutch registration and the Certificate Heritage of Trust is also present. If you are looking for a nice, honest and reliable MGB, then this English roadster is definitely one!

See our website: http://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!