Jaguar XJ-6 4.2 SWB

sold to the Netherlands nl
Merk
Jaguar
Model
XJ-6 4.2 SWB Sedan
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
71.882km
Cilinderinhoud
4.235 CC
Bouwjaar
1974

Deze stijlvolle Jaguar XJ6 hebben wij ingeruild en verkeerd in redelijk goede staat. De auto is technisch in orde, de airconditioning werkt echter niet. We willen graag een eerlijk beeld schetsen van de auto. De oorspronkelijk (rode) carrosserie is in het verleden overgespoten, maar de kwaliteit hiervan is niet erg hoog. Van dichtbij bekeken vallen er wel de nodige aandachtspunten op. Ook het chroomwerk, diverse rubberdelen en het interieur verdient de nodige aandacht. Het is een redelijke tot nette Jaguar XJ6 die daarom ook als zodanig geprijst is. Voor wie een stijlvolle en toekomstige klassieker zoekt is dit wellicht een mooie en betaalbare oplossing! Lees meer..

Deel deze klassieker
Deze stijlvolle Jaguar XJ6 hebben wij ingeruild en verkeerd in redelijk goede staat. De auto is technisch in orde, de airconditioning werkt echter niet. We willen graag een eerlijk beeld schetsen van de auto. De oorspronkelijk (rode) carrosserie is in het verleden overgespoten, maar de kwaliteit hiervan is niet erg hoog. Van dichtbij bekeken vallen er wel de nodige aandachtspunten op. Ook het chroomwerk, diverse rubberdelen en het interieur verdient de nodige aandacht. Het is een redelijke tot nette Jaguar XJ6 die daarom ook als zodanig geprijst is. Voor wie een stijlvolle en toekomstige klassieker zoekt is dit wellicht een mooie en betaalbare oplossing!

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!