MG TC

€ 38.950,- marge

Interesse in deze schitterende oldtimer? Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

 

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies en een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto mogelijk

 

Offerte aanvragen Bel mij over deze auto

Merk MG
Model TC
Type
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1250CC
Vermogen 40 kW / 54 pk
Kilometerstand 2.581 km
Kleur Wit basis
Brandstof Benzine
Bouwjaar 1948
Garantie
Gewicht 890 kg
Wegenbelasting € 0,00 - € 0,00
Deze prachtige MG TC uit 1948 is in sublieme (bijna) nieuwstaat. Zowel het interieur als de carrosserie zijn in perfecte conditie. Deze matching-numbers auto is volledig gerestaureerd. Oorspronkelijk is de auto geleverd in Canada en sinds kort in Nederland.

Het lakwerk is in uitmuntende conditie en ook het chroomwerk is zo ongeveer nieuw te noemen. Ook sluiten alle carrosseriedelen zeer mooi aan en de portieren sluiten goed. Ook het interieur is in perfecte staat. Het dashboard is bijzonder mooi en in supergave conditie. Uiteraard werken de instrumenten naar behoren. De stijlvolle rode lederen bekleding is als nieuw en vormt een passende combinatie met de witte buitenkleur. De stijlvolle rode grille en rode spaakvelgen maken het helemaal af. De bijpassende beige cabrioletkap is helemaal nieuw, evenals de zijschermen.

Zodra de motorkap opengaat, zien we hetzelfde beeld. Een motorruimte die in smetteloze staat is en de onderzijde van de auto is ook nog in mooie en zeer nette conditie. Deze volledig body-off gerestaureerde MG TC is werkelijk een schoonheid om te zien. Al het houtwerk is nog perfect en het chassis is keihard.

Technisch is de auto helemaal in orde. De originele XPAG motor loopt bijzonder mooi en rustig en de auto stuurt en schakelt bijzonder soepel. Rijden is dan ook echt een bijzonder aangename ervaring en voor een auto uit 1948 is het een erg toegankelijke rijdersauto.

De MG TC is een zeldzame verschijning geworden. Voor degene die een perfecte, schitterende en volledig gerestaureerde MG TC zoekt, is dit het juiste exemplaar!

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl. Voor bezichtiging verzoeken wij u vriendelijk eerst een afspraak te maken.


This beautiful MG TC from 1948 is in pristine (almost) new condition. Both the interior and the body are in perfect condition. This matching numbers car has been fully restored. The car was originally delivered in Canada and recently in the Netherlands.

The paintwork is in excellent condition and the chrome is almost new. All body parts also fit very nicely and the doors close well. The interior is also in perfect condition. The dashboard is very beautiful and in superb condition. Of course the instruments work properly. The stylish red leather upholstery is like new and forms a suitable combination with the white exterior color. The stylish red grille and red wire wheels complete the look. The matching beige convertible top is completely new, as are the side screens.

As soon as the hood opens, we see the same image. An engine compartment that is in immaculate condition and the underside of the car is also in beautiful and very neat condition. This fully body-off restored MG TC is truly a beauty to see. All the woodwork is still perfect and the chassis is rock solid.

Technically the car is completely in order. The original XPAG engine runs very nicely and quietly and the car steers and shifts very smoothly. Driving is therefore a really pleasant experience and for a car from 1948 it is a very accessible driver's car.

The MG TC has become a rare sight. For those who are looking for a perfect, beautiful and fully restored MG TC, this is the right one!

See our website https://www.klassiekaktief.nl. For viewing, we kindly ask you to make an appointment first.

 

Eigenschappen

  • Niet in gerookt