Peugeot 403 Berline

Verkocht

Interesse in deze schitterende oldtimer? Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

 

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies en een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto mogelijk

 

Offerte aanvragen Bel mij over deze auto

Merk Peugeot
Model 403 Berline
Type
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1290CC
Vermogen 40 kW / 54 pk
Kilometerstand 52.870 km
Kleur Beige basis
Brandstof Benzine
Bouwjaar 1964
Garantie
Gewicht 1.038 kg
Wegenbelasting € 0,00 - € 0,00
Zeer mooie en inmiddels ook wat zeldzame franse klassieker, deze prachtige Peugeot 403 Berline. Oorspronkelijk is de auto in Frankrijk geleverd en in 2014. Deze Peugeot 403 is van 1964 en is daarmee een van de latere modellen. De auto is nog in zeer eerlijke staat, het interieur is nog origineel en zeer mooi. Ook de carrosserie en het chroomwerk is in zeer goede conditie. Het originele schuifdak en de originele klassieke imperiaal geven de auto een bijzonder leuk uiterlijk! De radio is trouwens nog origineel.
De auto schakelt en rijdt heel erg soepel. Het is een fijne, ruime en comfortabele Berline die ook nog eens erg stijlvol is.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl

Very nice and now also somewhat rare French classic, this beautiful Peugeot 403 Berline. The car was originally delivered in France and in 2014. This Peugeot 403 is from 1964 and is therefore one of the later models. The car is still in very fair condition, the interior is still original and very beautiful. The body and chrome work is also in very good condition. The original sunroof and the original classic roof rack give the car a very nice appearance! The radio is still original by the way.
The car shifts and drives very smoothly. It is a nice, spacious and comfortable Berline that is also very stylish.

See our website https://www.klassiekaktief.nl

 

Eigenschappen

  • Niet in gerookt