Jeep Willys CJ2A met aanhanger

Verkocht

Interesse in deze schitterende oldtimer? Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

 

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies en een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto mogelijk

 

Offerte aanvragen Bel mij over deze auto

Merk Jeep
Model Willys
Type CJ2A met aanhanger
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud CC
Vermogen kW / 0 pk
Kilometerstand 27.925 km
Kleur Creme
Brandstof Benzine
Bouwjaar 1946
Garantie
Gewicht 1.010 kg
Wegenbelasting € 0,00 - € 0,00
Deze prachtige Jeep Willys is origineel in 1946 door het Nederlandse leger ingevoerd. Vanuit de haven van Rotterdam is de auto op transport gezet naar Nederlands Indië. Lange tijd is de auto in Indonesië gebleven, totdat de auto in 1990 in Nederland is teruggekomen. De auto is met zorg en liefde volledig gerestaureerd en ook de motor en versnellingsbak zijn gereviseerd. Foto's hiervan zijn aanwezig. De auto en de bijbehorende aanhanger zijn in bijzonder goede conditie. De aanhanger is overigens ook voorzien van een nieuw afdekzijl.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl

This beautiful Jeep Willys was originally imported by the Dutch army in 1946. The car was transported from the port of Rotterdam to the Dutch East Indies. The car remained in Indonesia for a long time, until the car returned to the Netherlands in 1990. The car has been fully restored with care and love and the engine and gearbox have also been overhauled. Photos of this are available. The car and the accompanying trailer are in very good condition. The trailer is also equipped with a new tarpaulin.

See our website https://www.klassiekaktief.nl

 

Eigenschappen

  • Niet in gerookt