Morris Minor 1000 Traveller

Verkocht

Interesse in deze schitterende oldtimer? Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

 

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies en een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto mogelijk

 

Offerte aanvragen Bel mij over deze auto

Merk Morris
Model Minor 1000 Traveller
Type
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud CC
Vermogen kW / 0 pk
Kilometerstand 99.100 km
Kleur Grijs basis
Brandstof Benzine
Bouwjaar 1956
Garantie
Gewicht 840 kg
Wegenbelasting € 0,00 - € 0,00
Deze bijzonder leuke Morris Minor Traveller bevindt zich in goede conditie. De auto is in het verleden deels gerestaureerd, met behoud van zoveel mogelijk originaliteit. Met als resultaat dat de auto zijn eigen patina heeft behouden. Het lakwerk van deze Traveller is heel goed op een paar aandachtspunten na. Ook het chroomwerk is in redelijk tot goede conditie. Het houtwerk is op geheel professionele en ambachtelijke wijze compleet nieuw. De voorstoelen zijn opnieuw met leer bekleed. Om de auto zoveel mogelijk origineel te houden, is er voor gekozen om de achterbank en zijpanelen niet te bekleden.
De auto rijdt en schakelt soepel en deze karaktervolle Traveller is een zeer gebruiksvriendelijke klassieker. Voor iemand die een leuke, betaalbare en eigenzinnige klassieker, is dit zeker een aanrader!

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl

This very nice Morris Minor Traveler is in good condition. The car has been partly restored in the past, while retaining as much originality as possible. As a result, the car has retained its own patina. The paintwork of this Traveler is very good except for a few points of attention. The chrome work is also in fair to good condition. The woodwork is completely new in a completely professional and traditional manner. The front seats have been re-upholstered in leather. In order to keep the car as original as possible, it was decided not to cover the rear seats and side panels.
The car drives and shifts smoothly and this characterful Traveler is a very user-friendly classic. For someone who is a fun, affordable and quirky classic, this is definitely recommended!

See our website https://www.klassiekaktief.nl