MG TD

Verkocht

Interesse in deze schitterende oldtimer? Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

 

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies en een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto mogelijk

 

Offerte aanvragen Bel mij over deze auto

Merk MG
Model TD
Type
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1250CC
Vermogen 40 kW / 54 pk
Kilometerstand 7.041 km
Kleur Rood basis
Brandstof Benzine
Bouwjaar 1950
Garantie
Gewicht 876 kg
Wegenbelasting € 0,00 - € 0,00
Deze schitterende rode MG TD presenteren we met oprechte trots! Deze in topstaat verkerende 'matching number' TD is namelijk in meerdere opzichten bijzonder uniek te noemen. Het is één van de eerste MG TD's geproduceerd op 2 februari 1950, vlak na de start van de productie. Het is de 65e linksgestuurde MG TD die geproduceerd werd en van de auto's die naar Noord Amerika zijn gegaan is het nummer 41. Van deze vroege MG TD's zijn er niet veel meer over, zeker niet in deze bijzonder unieke staat. De auto is langer geleden gerestaureerd met behoud van zoveel mogelijk originaliteit. De auto heeft nog de originele wielen en de extra schijnwerper en de badgebar waarop deze is gemonteerd, waren standaard originele fabrieksopties. Ook al is de restauratie langer geleden, de auto is nog steeds op het niveau van direct na de restauratie. Dat zegt veel over de kwaliteit van de restauratie, maar ook over de toewijding en zorg die er in de jaren erna aan is besteedt.
Uiteraard, smaken verschillen. Maar wij vinden echt dat de combinatie van het rode interieur en exterieur werkelijk prachtig. De beige linnen kap en tonneau vormen daarbij een mooi geheel. Ook de schitterende 'Brooklands' raampjes zijn een mooie aanvulling op deze blijvende klassieker. Zonder te overdrijven, kunnen we met recht zeggen dat hier werkelijk een zeer unieke, mooie, eerlijke in topstaat verkerende MG TD staat. Ontdek het zelf en maak kennis met deze stijlvolle tweezitter.

Zie onze website: http://www.klassiekaktief.nl

 

Eigenschappen

  • Niet in gerookt