Financiëel ook voor een klassieker niet onbelangrijk

 

Bij aanschaf op verkoop van een oldtimer is er naast vertrouwen nog een ander belangrijk onderdeel. De juiste financiële afhandeling. Klassiek Aktief wil dit graag op een eerlijke en transparantie manier invullen. Wilt u uw klassieker verkopen of wilt u misschien uw verzekering nog eens herzien? We denken graag met u mee.

Verzekeringen voor een waardevol bezit

 

Uiteraard is uw klassieker een hobby. Maar ook deze hobby dient wel verzekerd te zijn, het liefst tegen betaalbare tarieven. Klassiek Aktief kan, in samenwerking met verschillende verzekeringsmaatschappijen, u een passende offerte aanbieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Consignatie verkoop in opdracht

 

Wilt u uw oldtimer of klassieke auto verkopen? En zelf geen zin in het hele verkooptraject met bezichtigingen, proefritten en dergelijke? Klassiek Aktief kan ook dit hele traject voor u oppakken en zorgen voor een vakkundige verkoop van uw oldtimer. Ontzorgen op basis van vertrouwen, dat is wat we graag doen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Meer informatie over uw oldtimer verkopen

 

 

Taxatie voor een redelijke waarde

 

Of het nu voor de verzekering is of voor uw eigen beeldvorming, een waardebepaling van uw oldtimer is nooit verkeerd. Voor de verzekering is het wel van belang dat het een VRT erkende taxatie is. Door middel van een uitgebruik netwerk kan Klassiek Aktief dit voor u verzorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.