Uw auto in optimale conditie

 

Wilt u ook uw auto in optimale conditie houden? Kies dan voor de producten van Cartec. Voor zowel het interieur als het exterieur van uw auto heeft Cartec een uitgebreid assortiment reinigings- en beschermingsmiddelen. Klassiek Aktief is een officieel verkooppunt voor Cartec producten.

Advies nodig? Vraag onze experts.

 

Al jaren werkt Klassiek Aktief met de producten van Cartec. Al onze auto's worden afgeleverd met een uitgebreide Cartec behandeling. Wilt u uw auto ook een keer laten behandelen? Of wilt u het liever zelf doen en heeft u advies nodig? Vraag ons gerust.

 

Cartec Essentials: Selected for car lovers

 

Het verhaal achter de Essentials lijn van Cartec is eigenlijk eenvoudig. De naam zegt het al: Essentieel, noodzakelijk of onmisbaar. En dat is ook de boodschap. Dit zijn de essentiële producten voor een autoliefhebber om de auto goed te reinigen en onderhouden. Een overzichtelijke en duidelijke productlijn dus.

 

 

 

Meer informatie over Essentials

WaxGuard voor wie nog meer wil...

 

WaxGuard is een uniek verzegelingsproduct voor de lak van uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan uw auto en beschermt de lak beter tegen vuil of weersinvloeden. Vraag ons gerust voor meer informatie over dit product.