Accessoires maken uw klassieker persoonlijker

 

Bij Klassiek Aktief houden we van zo origineel mogelijk. Een oldtimer in zo veel mogelijk originele staat heeft altijd onze voorkeur. Toch zijn er zaken die ook bij een klassieke auto zeker niet misstaan. Bij Klassiek Aktief kunt u verschillende accessoires laten monteren die uw auto net even persoonlijker maken.

Bekleding stoffering de juiste zorg voor het interieur

 

Zorg voor uw auto, betekent ook zorg voor het interieur van uw auto. Ook hier hecht Klassiek Aktief waarde aan originaliteit en kwaliteit. Als u het interieur van uw oldtimer opnieuw wilt laten bekleden, dan kunnen we u hiermee uitgebreid van dienst zijn.  Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Tripmaster voor de juiste afstanden

 

Wellicht heeft u wel eens meegedaan met een kaartleesrit. Een mooie gelegenheid om met uw oldtimer op pad te gaan. Maar dan is het ook wel zo leuk als u de juiste route rijdt en rekent met de juiste afstanden. Een tripmaster is hiervoor een eenvoudig maar efficiënt middel. Klassiek Aktief kan deze vakkundig monteren in uw klassieker. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Windschermen voor een beetje comfort

 

We geven het gelijk maar toe... het hoort eigenlijk niet bij een klassieker. Maar als u een klassieke cabriolet heeft, is het wel zo lekker om met mooi weer met de kap open te kunnen rijden. Als bescherming tegen de wind kunnen wij diverse maten windschermen leveren en monteren.  Zo kunt u ook bij fris weer met de kap open rijden!

 

Cartec altijd optimale zorg voor uw auto

 

Het is een bekende vraag: Hoe houd ik mijn auto in optimale conditie? Het begint in ieder geval met de juiste reinigings- en poetsmiddelen. Klassiek Aktief is exclusief Cartec dealer en heeft daardoor een uitgebreid assortiment reinigings- en beschermingsmiddelen voor zowel interieur als exterieur. En ook nog eens in een makkelijke consumentenverpakking!

 

Meer informatie over Cartec

Wat lekkers voor onderweg in de picknickmand

 

Het staat leuk op uw oldtimer en u heeft gelijk een mooie mogelijkheid om wat lekkers mee te nemen voor onderweg. We hebben altijd wel een aantal picknickmanden compleet met servies en bestek op voorraad. Ook een mooi verchroomd kofferrekje kunnen we voor u leveren en monteren.