Service en reparatie

 

Het blijft belangrijk, de juiste zorg voor uw klassieke auto. Klassiek Aktief heeft verschillende connecties om u ook op dit gebied van dienst te kunnen zijn.  Van APK tot complete revisie, het is voor Klassiek Aktief geen probleem. We werken met een uitgebreid netwerk vakmensen en specialisten om voor elk vraagstuk een oplossing te vinden.

Restauratie vakmanschap en vertrouwen vereist

 

Als u uw oldtimer wilt restaureren dan is vertrouwen een essentieel ding. Wij begrijpen dat helemaal. Naast vakmanschap en liefde voor het vak houden we van een open en eerlijke communicatie. En ons motto is heel eenvoudig: Doe het goed of doe het niet. Plannen om uw oldtimer te laten restaureren? Met een bakje koffie nemen we het graag rustig door.

 

Klassieker service kennis voor uw auto

 

Het onderhouden van uw oldtimer vergt de nodige kennis en vakmanschap. Klassiek Aktief heeft jarenlange ervaring op het gebied van service en onderhoud voor uw klassieke auto. Met de juiste materialen, onderdelen en de nodige kennis kunnen wij u ook op dit gebied van dienst zijn.

 

 

 

Schadeherstel zodat uw klassieker er weer bij staat als voorheen

 

Ook al rijdt u waarschijnlijk weinig kilometers met uw oldtimer, het zit altijd in een klein hoekje. Een kras of deuk is snel veroorzaakt. Zeker bij een klassieke auto is vakkundig herstel noodzakelijk. Klassiek Aktief weet dit en heeft de juiste connecties om een schade aan uw oldtimer te herstellen.