Service en reparatie

 

In onze moderne werkplaats gebeurt het allemaal. Met vakmanschap en passie voor techniek kunnen onze ervaren en gediplomeerde monteurs ook uw klassieker onderhouden. Van APK tot complete revisie, het is voor Klassiek Aktief geen probleem. Daarnaast werken we ook samen met een uitgebreid netwerk aan specialisten zodat we voor elk vraagstuk wel een oplossing weten te vinden.

Voorjaarscheck. Voor optimaal rijplezier


De lente is aangebroken, tijd voor de voorjaarscontrole van uw oldtimer.

 

Meer informatie

Restauratie vakmanschap en vertrouwen vereist

 

Als u uw oldtimer wilt restaureren dan is vertrouwen een essentieel ding. Wij begrijpen dat helemaal. Naast vakmanschap en liefde voor het vak houden we van een open en eerlijke communicatie. En ons motto is heel eenvoudig: Doe het goed of doe het niet. Plannen om uw oldtimer te laten restaureren? Met een bakje koffie nemen we het graag rustig door.

 

Klassieker service kennis voor uw auto

 

Het onderhouden van uw oldtimer vergt de nodige kennis en vakmanschap. Klassiek Aktief heeft jarenlange ervaring op het gebied van service en onderhoud voor uw klassieke auto. Met de juiste materialen, onderdelen en de nodige kennis kunnen wij u ook op dit gebied van dienst zijn.

 

 

 

APK ook voor uw oldtimer noodzakelijk

 

Ook al hoeft het niet meer zo vaak, het blijft nog wel een noodzakelijk ding: de APK voor uw oldtimer. En ook al is uw auto niet meer APK plichtig, dan nog is het raadzaam om regelmatig een keuring te doen. Onze RDW erkende APK keurmeesters kunnen ook uw oldtimer vakkundig keuren.

 

 

Schadeherstel zodat uw klassieker er weer bij staat als voorheen

 

Ook al rijdt u waarschijnlijk weinig kilometers met uw oldtimer, het zit altijd in een klein hoekje. Een kras of deuk is snel veroorzaakt. Zeker bij een klassieke auto is vakkundig herstel noodzakelijk. Klassiek Aktief weet dit en heeft de juiste connecties om een schade aan uw oldtimer te herstellen.

 

 

Wieluitlijning houdt uw oldtimer in het juiste spoor

 

Als het stuur van uw auto iets scheef staat of als uw klassieker iets naar links of rechts trekt, dan is waarschijnlijk de wieluitlijning van uw auto niet in orde. Met geavanceerde uitlijnapparatuur kan Klassiek Aktief dit vakkundig verhelpen. Zo zorgen we ervoor dat u het juiste spoor blijft volgen.

 

 

Bandenservice voor beter grip op de weg

 

De band zorgt voor het contact tussen uw auto en de weg. Geen onbelangrijk onderdeel dus. Zeker voor uw klassieker is het wel zo fijn als de juiste band onder uw auto zit. Klassiek Aktief heeft de kennis in huis om voor uw oldtimer de juiste band te monteren.